Snart är det dags att flytta in! Nedan finner du information och tips som kan vara bra att veta inför din flytt. Tänk på att det är några saker du bör fixa innan du flyttar in i din nya bostad. Börja gärna med att dubbelkolla dina kontaktuppgifter.

Din inflyttning

Innan flytt

Här kan du ändra dina användaruppgifter.

Anmäl din nya adress i god tid innan flytten! När du flyttar behöver du folkbokföra dig på din nya adress, så att din post kommer rätt.
För att få el i din lägenhet behöver du teckna ett abonnemang med det bolaget som äger elnätet. Därefter kan du välja leverantör av elen.
TV
I alla våra bostäder har vi ett öppet fibernät som ger dig möjlighet att via Open Universe portal själv kunna välja en leverantör som ska leverera internet, TV och telefonitjänster till din bostad.
En hemförsäkring skyddar dig ekonomiskt om något händer med dina ägodelar, oavsett boendeform. Den ger dig ersättning om något blir stulet, om det börjar brinna och i många andra fall av skada. 

Flytta in

Många blir stressade bara av tanken på allt som måste hinnas med innan flyttlasset går. Här har vi samlat information och tips som hjälper dig att få full koll på läget.
Om du och den nuvarande hyresgästen kommit överens om att du ska flytta in tidigare än kontraktsdatumet bör denna överenskommelse vara skriftlig. 
Om du har tappat en nyckel och vill tillverka en kopia, eller beställa ett låsbyte, kan du direkt ta kontakt med Certego som vi har avtal med.
När du flyttar in vill vi att du ska känna dig trygg i din nya bostad, därför har vi gjort en besiktning av bostaden och gjort anteckningar om eventuella skador och fel som vi har upptäckt.
Under tiden du bor hos oss kommer vi att göra en studiekontroll med jämna mellanrum.
När det har blivit dags att packa bilen är det viktigt att tänka på var man ställer sig. En felaktigt uppställd bil eller släpvagn kan medföra kontrollavgift.

Min Lägenhet

Här kan du boka din tvättstugan digitalt. Tänk på att inte alla våra tvättstugor har digitalbokning. Saknas det i ditt hus, då kan du tyvärr inte boka här.
Här visas dina nuvarande hyreskontrakt.
Här hittar du alla dina hyresfakturor från det senaste året. Tänk på att alltid ange OCR-nummer som du hittar på fakturan om du väljer att betala på annat sätt än via avin. Visste du att som är hyresgäst hos oss kan du enkelt se din vattenförbrukning under fakturor.
Här kan du lägga till fler namn på din dörr. Om du inte vill lägga till någon mer person eller ändra något så kommer din skylt utformas enligt nedan.