Vissa av våra områden har parkeringsplatser som man hyr på kontrakt och dessa söker du via vår webbplats. Vi har även tillfälliga parkeringsplatser där man köper tillfälliga parkeringsbiljetter.

Parkeringsplatser via kontrakt

Hos oss kan alla söka parkeringsplats eller förråd, är du hyresgäst hos oss kan du välja att söka de objekt som är markerade med "endast hyresgäster". Tänk på att det tillkommer moms om du inte är hyresgäst hos oss.

Vi tillämpar först-till-kvarn-principen vid ansökan om parkeringsplats.

Moms för parkeringsplatser

Moms (25 procent) tillkommer på hyran för bilplatsen i dessa fall:

  • om du inte har bostadskontrakt hos Studentstaden.
  • om du har bostadskontakt hos Studentstaden som inte ligger i nära anslutning till parkeringsplatsen.

Uppsägning av parkeringsplats via kontrakt

Uppsägningstiden för parkeringsplatsen är en kalendermånader. Vill du säga upp din parkeringsplats kan du skicka en uppsägning till oss.

Tillfälliga parkeringsplatser

På det flesta våra områden har vi tillfälliga parkeringsplatser, för att parkera på dessa platser krävs en giltig parkeringsbiljett och du köper en biljett i Uppsalahems Bobutik på S:t Persgatan 28.

Från och med den 1/6 2017 tar vi endast emot Swish-betalningar från kunder som inte är kontraktsinnehavare hos oss. Besök https://www.getswish.se/ för mer information om hur du skaffar Swish om du inte redan har det.

Är du boende (kontraktsinnehavare) hos oss kan du köpa dessa biljetter till ett billigare pris. Eftersom du måste bo hos oss behöver du ta med legitimation.

 

Boende

Icke boende

Månad

350:-

550:-

Halvår

1 600:-

2 200:-

År

2 600:-

3 600:-