Till våra lägenheter hör oftast ett förråd. Här följer vad du ska tänka på med ditt förråd. Behöver du förråd eller mer förvaringsutrymme har vi förråd att hyra ut i många av våra bostadsområden.

När du flyttar in i en lägenhet ingår många gånger ett förråd men behöver du hyra ett förråd kan du söka på parkeringsplats eller förråd, är du hyresgäst hos oss kan du välja att söka de objekt som är markerade med "endast hyresgäster".

De flesta förråden finns i källarplan och är märkt med ditt lägenhetsnummer.

Är du osäker på var ditt förråd ligger kan du fråga oss. Tänk på att låsa förrådet med ett hänglås så att ingen annan kan ställa in sina saker där.

Vid avflyttning besiktas även förrådet som då ska vara tömt. Skulle det stå kvar saker vid avflytt kan du få en extra kostnad för eventuell tömning av det som finns kvar i förrådet.

Översvämning i förråd

Har du ditt förråd i källarplan är det bra att lägga något på golvet för att få upp dina saker i händelse av översvämning. Det kan tex vara en lastpall som du ställer dina saker på. Det finns även vattentäta lådor att köpa i välsorterade varuhus.

Skulle något i ditt förråd bli förstört av till exempel fukt är det till ditt försäkringsbolag du ska vända dig.