I alla våra bostäder har vi ett öppet fibernät som ger dig möjlighet att själv bestämma vem som levererar tjänster hem till dig.

I din bostad har du tillgång till den senaste tekniken inom kommunikation via Open Universe portal där du enkelt kan skaffa Internet, telefoni, TV efter dina önskemål. 

Internet

När du flyttat in i din bostad kan du ta del av en internettjänst på 0,5 Mbit/sek som ingår för dig som boende hos oss. Du måste först teckna avtal med någon av tjänsteleverantörerna via Open Universe tjänsteportal.

TV

När du flyttat in i din bostad kan du ta del av ett digitalt basutbud med sex digital tv-kanaler som ingår för dig som boende hos oss. För att kunna få tillgång till kanalerna behöver du en digitalbox och teckna dig för ett avtal med någon av tjänsteleverantörerna via Open Universe tjänsteportalen. Vissa av tjänsteleverantörerna erbjuder gratis box och olika kanalpaket, så håll utkik efter bra erbjudanden!

Vill du ha lite extra hjälp och hitta rätt tjänst och leverantör?

Kontakta Open Universe via SMS:a BREDBAND till 72 660 alternativt ring på 018-474 99 70

Så här kommer du igång

Hur du ansluter dig och kommer igång med fiber i din bostad varierar beroende av om du bor i studentrum eller lägenhet. Om du är osäker på hur du ska göra kan du följa denna guide håll utkik vad som gäller för just din bostadstyp i guiden.

Har du problem att beställa tjänster på portalen eller om du inte når sidan kan du kontakta Open Universe kundsupport på 0770-82 55 55. Supporten har öppet måndag-fredag 10-20, lördag-söndag och övriga helgdagar 10-18.

Om det får problem med Bredband, TV och Telefoni

Om du har frågor eller om du får problem med ditt bredband, IP-telefoni- eller TV-tjänst så kontakta den tjänsteleverantör du tecknat avtal med.