Vi besiktigar din bostad efter det att du flyttat för att godkänna städningen och för att se att inga skador på bostaden har uppstått. Glöm inte att låsa upp eventuellt extralås på besiktningsdagen.

Förboka din besiktning

Du kan förboka en besiktning men inte första vardagen efter att avtalet upphör. Den första vardagen varje månad utför vi många besiktningar och har tyvärr inte möjlighet att göra tidsbokade besiktningar då nästa hyresgäst får tillträde klockan 12:00. Om du vill närvara vid avflyttningsbesiktningen och ha möjlighet att åtgärda eventuella nedslag bör du i god tid och senast tre dagar i förväg kontakta vår växel för att boka en tid. Bostaden måste vara utflyttad och städad vid besiktningen.

Om städningen inte godkänns vid besiktningen måste bostaden rengöras och du som hyresgäst debiteras hela kostnaden för städningen. Här kan du läsa mer om vad som händer om du har mottagit ett avflyttningsfaktura till följd av bristfällig städning eller skador i bostaden: Information till dig som mottagit krav från oss.

Glöm inte att ta med dina saker

Alla tillhörigheter som du har tillfört bostaden ska tas bort när du flyttar. Glöm inte eventuella saker i förråd och källare. De egna möbler som du eventuellt inte vill ta med måste du själv slänga.