Dansmästaren2

Dansmästaren

Under juli månad börjar uthyrningen av det nybyggda området Dansmästaren. Du ansöker som vanligt via Bostadsförmedlingen. Läs mer om Dansmästaren här.

Observatoriet 3

Observatoriet

Här bor du nära stadskärnan i en nybyggd lägenhet mitt i studentlivet! Med gång- och cykelavstånd till Uppsala universitets institutioner. Husen ligger endast 100 meter från Ekonomikum, 700 meter från Universitetshuset och 1 km från Carolina Rediviva.

Rackarberget 3

Rackarbergsgatan

Rackarberget ligger vackert beläget intill Gamla Studentstaden. Härifrån är det nära till centrum och många av universitetets institutioner. På Rackarberget finns både studentrum och studentlägenheter.

Gamla Studentstaden 3

Gamla Studentstaden

Gamla Studentstaden är ett av våra charmigaste och mest populära områden. Husen är byggda i början av 1950-talet. Här har man skapat ett område med mycket grönska kring husen.

Djäknegatan Låghus 3

Djäknegatan Låghus

Djäknegatan låghus är ett av tre mycket trevliga områden på Kapellgärdet. I området finns Kapellgärdesparken, med lek- och skatepark. Djäknegatan låghus är ett lugnt och trivsamt område ungefär 2 km från Uppsala centrum.

Djäknegatan Höghus 3

Djäknegatan Höghus

Djäknegatan Höghus är ett av tre mycket trevliga områden på Kapellgärdet. Det är ett lugnt och trivsamt område med låg bebyggelse. I närheten finns en stor fin park med lekplatser, fotbolls- och tennisplan.

Väktargatan 3

Väktargatan

Väktargatan är ett av tre mycket trevliga områden på Kapellgärdet. Det är ett lugnt och trivsamt område med låg bebyggelse. I närheten finns en stor fin park med lekplatser, fotbolls- och tennisplan.

Blåsenhus 3

Von Kraemers allé

Mycket av vad staden kan erbjuda i form av nationer, kultur och stadskärna finner du inom ett eller två stenkast. Gym och flera stora institutioner finns på gång- och cykelavstånd.

Dag Hammarskjölds väg 3

Dag Hammarskjölds väg

Bara 2 kilometer från centrala Uppsala ligger Kåbo, även kallat professors-staden. Kåbo är ett populärt bostadsområde som ligger mellan fina villaområden.

Ekeby 3

Ekeby Student

I Ekeby Student bor du i ett traditionellt korridorboende. Bostadsområdet ligger naturnära, inte långt ifrån Stadsskogen och Hågadalen. Du har dessutom inte långt in till centrala Uppsala (3km), till Uppsala universitets centrala campus och till studentnationerna.

Blodstenen 3

Blodstenen

Blodstenen är ett lugnt och trivsamt område ungefär fyra kilometer från Uppsala centrum. Här bor du nära naturen med möjlighet till sköna promenader i skogen eller en härlig tur på skidor i skidspåren, men samtidigt på bekvämt avstånd till centrum.

Flogstavägen 3

Hamberg

Hamberg är ett trevligt område omkring fyra kilometer från centrum med fina cykelförbindelser, Uppsalas lokala stadsbussar tar dig snabbt in till centrum eller andra delar av Uppsala.