Mycket av vad staden kan erbjuda i form av nationer, kultur och stadskärna finner du inom ett eller två stenkast. Gym och flera stora institutioner finns på gång- och cykelavstånd. Kåbo är för de flesta Uppsalabor förknippad med många fina och lite exklusivare villor. Bor du här bor du i ett fint och omtyckt område.

Välplanerade och ljusa studentlägenheter med vitmålade väggar, garderobsutrymme, ekparkett på golv, vit köksinredning samt kakel och klinker i alla badrum. Köket är utrustad med hällspis, spisfläkt samt kyl/frys. Duschen har tvättställ, WC-stol, badrumsskåp med spegel samt draperistång. Rök- och husdjursfritt boende. Persienner ingår ej men bostäderna är utrustade med beslag för gardinstänger.

Visa allt

Bilder

Information

Adresser: von Kraemers allé 25-37, Kåbo

Hustyper: Flerbostadshus i 4-5 våningar respektive 8-9 våningar

Byggnadsår: 2014/2015

Hiss: Ja

Antal lägenheter: 243

Marklägenheter med uteplats: Nej

Säkerhetsdörr: Ja

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open Universe

Varm- och kallvatten: Individuell mätning, du betalar bara det du gör av med

Cykelställ: Finns i anslutning till varje hus

Garage, p-plats: Finns i området

Kollektiva kommunikationer: Stadsbussar finns inom krypavstånd

Hushållsel: Ingår ej i hyran. Abonnemang tecknas av hyresgästen själv.

Tvättstuga: Finns i källaren på von Kraemers allé 31 och 33 som är utrustade med självdoserande tvättmaskiner. Du kan läsa mer om vilket tvättmedel som används här.

Elektroniskt låssystem: Ja

Förråd: Finns i källaren och är numrerat med kontrakts-/objektsnumret och hyresgästen håller med eget lås. Orienteringstavla finns i källaren och vissa lägenheter kan ha sitt förråd i en annan byggnad

Miljöstuga: Det finns två stycken miljöstugor för sopsortering. För grovsopor ska dessa tas till en återvinningsstation.

Hyra: Tolv månaders hyr

Övriga utrymmen: Området har campuskänsla med grill- och umgängesplatser

Avstånd: Ekonomikum 1,6 km, Universitetshuset 1 km, Carolina Rediviva 700 m, Ångströmlaboratoriet 1,6 km, Biomedicinskt Centrum 1,3 km

Faktablad

Har du frågor?

Hitta svaren snabbt i frågor och svar eller använd vårt kontaktformulär.