Det är mycket att hålla koll på när man ska flytta ut. Om du bestämt dig för att flytta behöver du skicka in en skriftlig uppsägning till oss.

Du behöver fylla i uppsägningsblanketten och skicka in den till oss via e-post på info@studentstaden.se eller via snigelpost (vanlig post) till postadress: Box 136, 751 04 Uppsala.

Utflyttningsdagen

Är den första i månaden, infaller den första under en helg är flyttdagen den första vardagen i månaden. Utflyttningen ska vara klar klockan 12.00 på utflyttningsdagen, då ska bostaden och eventuellt förrådet, vara tömda och noggrant städade. Inga egna saker får finnas kvar och nycklarna ska vara återlämnade i tid.

Utflyttningsguide

När flyttlasset står packat i hallen är det många saker att komma ihåg. Man ska komma ihåg att adressändra, flytta sitt bredband och dessutom flyttstäda. Vi har därför gjort utflyttningsguide som hjälper dig komma ihåg alla saker som är viktiga att tänka på. Via den här länken hittar du hela guiden.

Sätt tillbaka det som hör till bostaden

All utrustning som hör till lägenheten (gardinbeslag, dörrar, hatthyllor, väggfasta hyllor, trådbackar i garderober, mediabox och tillhörande strömkabel m.m.) måste finnas kvar i bostaden annars debiteras du för det som saknas.

Vill du beställa flyttstädning? 

För att göra det enkelt för dig har vi frågat runt bland olika städfirmor i Uppsala. Vi har hittat tre företag som bäst fyller våra miljökrav på flyttstäd. Du kan beställa offert och flyttstädning direkt via "Mina sidor" under länken "Erbjudanden".