Välkommen till Studentstaden.se, en kundvänlig och smart webbplats! Det blir lättare att hitta information och en bättre upplevelse för dig som besöker oss!

Vår nya webb är responsiv och anpassar sig till storleken på din skärm. 

Vi vill att du som är hyresgäst hos oss ska kunna hitta informationen du behöver, på vår hemsida. Målet är att den ska hjälpa och förenkla din vardag genom att ge dig en överblick över ditt boende och dina ärenden hos oss.  Vår hemsida ska fungera som en kundtjänst som har öppet dygnet runt,  alla dagar om året.

Nyheter och förändringar på nya Studentstaden.se

En stor förändring är att vår webbplats nu är responsiv. Det betyder att den fungerar i mobil, surfplatta och på din dator, den anpassar sig till storleken på din skärm! Här nedanför listar vi några av nyheterna på nya Studentstaden.se som är bra att veta om. 

  • Första gången du loggar in på den nya webbplatsen måste du välja ett nytt lösenord. Lösenordet måste bestå av 8 tecknen för att möta säkerhetskraven som ställs på webben idag. 
  • Det är möjligt att använda samma e-postadress registrerad som kontaktsätt till flera konton vilket betyder att du till exempel vid behov kan använda din e-post på dina barn eller föräldrars konton. 
  • Nu kan du välja att digitalt signera kontrakt med hjälp av BankID och mobilt BankID. 
  • I vår kundtjänst har vi samlat all information som du kan komma att behöva.

Välkommen hit, vi hoppas att du gillar nya Studentstaden.se!