Blir du kvar i Uppsala över sommaren och vill få en inblick i fastighetsbranschen? Sök sommarjobb hos oss! Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare, lokalvårdare eller fastighetstekniker!

Rollen som fastighetsskötare innebär varierande arbetsuppgifter utomhus.

Sommaren 2019 närmar sig! Vill du också jobba tillsammans med ett härligt gäng kollegor och bidra till ett levande Uppsala? Då ska du söka sommarjobb hos oss! 

Hos Studentstaden och Uppsalahem finns jobbet för dig som gillar att jobba antingen ute eller inne, tillsammans med andra eller självständigt. Som fastighetsskötare, lokalvårdare eller assistent arbetar du för våra hyresgäster och är med och bidrar till ett levande Uppsala. Vi letar efter ett antal engagerade och serviceinriktade sommarjobbare till sommaren 2019!

Fastighetstekniker
Som fastighetstekniker reparerar du, underhåller, ronderar och besiktar lägenheter och kringliggande område. Du tar emot felanmälan, planerar och utför arbetsordrar och har löpande kontakt med hyresgästerna i ditt arbete.

Lokalvårdare
Som lokalvårdare ser du till att det är rent och snyggt där våra hyresgäster vistas. I rollen ingår att moppa golv, damma och putsa fönster i framförallt trapphus och tvättstugor.

Assistent
Som assistent varierar ditt fokus mellan kundservice, administration och ekonomiuppgifter. Du ansvarar för att ge service till våra kunder genom att bemanna kontorets telefon och reception. Du beställer och samordnar resurser på bästa sätt efter hyresgästernas behov och följer upp arbets¬order.

Boendesamordnare
Våra engagerade boendesamordnare arbetar nu under hösten intensivt med trygghetsvandringar där vi kontrollerarar bland annat buskage och belysning. De besöker också våra nyinflyttade hyresgäster både på dagtid och kvällstid. De informerar då om området och de nya hyresgästerna har möjligheter att ställa frågor eller göra en felanmälan. Dessa besök är mycket uppskattade.

Fastighetsskötare
Att arbeta med yttreskötsel på Uppsalahem innebär att du jobbar utomhus och har en mängd varierade arbetsuppgifter. Ogräsrensning, gräs¬klippning, trimning, skräpplockning och att städa miljöstugor är några av dem.

Läs mer och ansök här.