Från och med den 4 maj kommer vår reception på S:t Persgatan 28 ha stängt för besök. Nu kan du beställa p-biljett via Mina sidor istället så skickar vi den till dig!

Från och med den 4 maj kommer vår reception på S:t Persgatan 28 ha stängt för besök. Men du kan fortfarande kontakta oss som vanligt, via telefon och mejl. När vi öppnar upp igen kommer ni att bli de första som får veta det.

Telefon kundcenter 018-727 91 00 Öppettider telefon 08-16

Parkeringsbiljetter

Då vi inte kommer att ta emot besök i kundcenter så behöver vi hantera parkeringsbiljetterna via posten. Du beställer enkelt din p-biljett via E-tjänsten om du loggar in på Mina sidor och klickar på "Parkeringsbiljett" under "Blanketter & Tjänster". Boende på Rackarbergsgatan 9-11 kan inte lösa p-biljett till området Rackarberget/Studentstaden till det billigare priset!

Länk till e-tjänsten (du behöver vara inloggad): https://www.studentstaden.se/mina-sidor/e-tjanster/parkeringsbiljett/

OBS! Vi tar endast emot beställning av p-biljett via Mina sidor!

Biljetten/Biljetterna skickas ut med posten 

Ansökan om p-biljett behöver göras minst fem arbetsdagar innan p-biljetten ska börja gälla!

För att minska riskerna för smittspridning behöver vi minska antalet fysiska kontakter mellan oss, våra leverantörer och er hyresgäster. Därför kommer vi under tiden Bobutiken har stängt även sätta paus för allt arbete i era lägenheter(med undantag för skador och akuta fel).