Aktuellt

2015-09-02

Inbjudan till workshop kring Rackarbergets framtid

Rackarberget är ett av Uppsalas mest legendariska områden i Uppsala. Här har tusentals studentliv passerat i revy och minnen för resten av livet har skapats. Nu börjar det långsamt att bli dags att skapa nya minnen och se till att de vackra husen får möjlighet att fyllas av nya studentliv i minst 50 år till. Den 14 oktober fortsätter vi arbetet med förutsättningar och visioner för morgondagens Rackis.


2015-09-02

Arbeten på Flogstavägen

Under veckan 7-11 september kommer träd, oxlar tas ned intill parkeringsgaraget vid Flogstavägen 41. Träden har blivit för stora och dess rötter riskerar att skada fastigheten.


2015-09-02

Problem med tegelgaveln på Blodstensvägen 8

Igår tisdag upptäcktes ett problem med gavelväggen på Blodstensvägen 8. Vi har satt en fasadexpert på plats och kommer att behöva spärra av området nedanför fasaden för att säkerställa boende hyresgästers säkerhet.


2015-08-28

Analys visar att det ljusnar på studentbostadsmarknaden

Akademiska Hus, Uppsala universitet och Studentstaden har gjort en uppföljande studie över hur efterfrågan på studentbostäder i Uppsala kommer att utvecklas de kommande åren. Resultat visar att Uppsala har ett gott utbud av studentbostäder i relation till andra studentstäder och trycket kommer att minska något framöver på grund av pågående och planerad studentbostadsproduktion.

Felanmälan

Som hyresgäst kan du logga in nedan för att göra en felanmälan.

Person-/Organisationsnr.

PIN-kod
 


Glömt din PIN-kod?
Registrera dig

Ledigt just nu

Du som inte redan är hyresgäst hos oss är välkommen att söka studentbostad i Uppsala. Du måste först registrera dig under Mina sidor.