Aktuellt

2016-05-23

Felsökning av UpUnet-S

Det har kommit till vår kännedom att det förekommer vissa driftstörningar på Väktargatans nät. UpUnet-S felsöks nu därför och vi hoppas att problemet kommer att vara avhjälpt inom kort.


2016-05-20

Tvättstugorna på von Kraemers allé 33

För närvarande fungerar inte tvättstugorna på von Kraemers allé 33 på grund av ett elfel. Vi siktar på att problemet ska vara åtgärdat under eftermiddagen idag fredag 20/5.


2016-05-17

Varmvattnet på Flogstavägen

På grund av en vattenläcka kan varmvattenleveransen komma att påverkas till adresserna på Flogstavägen 25-55.Arbetet med reparation pågår för fullt och vi kommer att uppdatera hemsidan så snart det är åtgärdat.


2016-05-11

Branden på Blodstensvägen

I helgen drabbades soprummet intill Blodstensvägen 30 för en mindre brand som startade i ett av sopkärlen. Vi har beställt sanering och nya kärl till soprummet och det kommer att vara åtgärdat så snart det går. Vi vill i samband med detta påminna er om att säkerställa att engångsgrillarna är släckta och kalla innan ni slänger dessa.

Felanmälan

Som hyresgäst kan du logga in nedan för att göra en felanmälan.

Person-/Organisationsnr.

PIN-kod
 


Glömt din PIN-kod?
Registrera dig

Ledigt just nu

Du som inte redan är hyresgäst hos oss är välkommen att söka studentbostad i Uppsala. Du måste först registrera dig under Mina sidor.