Nyhetsarkiv

2015-03-27 HUS lokaler i kvarteret Hamberg är omgående uppsagda

Studentstaden har i många år kostnadsfritt upplåtit lokaler på Flogstavägen till HUS. Detta har vi gjort för att erbjuda ett bättre boende och för att de skulle komma alla våra hyresgäster till nytta. Då lokalerna inte varit till nytta för alla boende utan felaktigt utnyttjats så har styrelsen för HUS och Studentstaden idag gemensamt beslutat om att alla lokaler omgående återgår till hyresvärden.

2015-03-23 Förtydligande kring uppdatering av kötid i samband med körensning

I förra veckan ska du ha mottagit ett e-postmeddelande där du ombeds uppdatera din kötid om du vill behålla din plats i vår bostadskö. Vill du vara kvar i vår kö är det endast en inloggning som behöver göras för att uppdatera kötiden. Du ska således inte aktivt söka en bostad enkom för uppdateringen.

2015-03-19 Byte av loftgångsräcken i Hamberg

Under närmaste veckorna kommer Windoor att byta loftgångsräcken på Flogstavägen.

2015-03-17 Vill du vara kvar som bostadssökande hos Studentstaden?

Är det länge sedan du var inloggad på vår webbsida och önskar vara kvar som bostadssökande hos Studentstaden? Då är det dags att logga in så att ditt konto blir uppdaterat och du behåller din plats i vår kö.

2015-03-13 Hjälp Studentstaden att forma morgondagens Rackarberget

Rackarberget är ett av Uppsalas mest legendariska områden. Här har tusentals studentliv passerat i revy och minnen för resten av livet har skapats. Nu börjar det långsamt attse till att de vackra husen får möjlighet att fyllas av nya studentliv i minst 50 år till.

2015-03-13 Parkeringsförändringar på Studentstaden

Studentstaden har genomfört en upphandling av parkeringsbolag. I samband med uppstarten av det nya avtalet kommer följande förändringar att genomföras.

2015-03-10 Underhållsarbete på datanätet 17 mars 2015

Tisdagen den 17 mars 2015 mellan kl. 17:00-21:00 kommer det att utföras planerat underhåll av datanätet.

2015-03-04 Trädvård på Flogstavägen samt Studentstaden

Den 5 mars kommer SÅ Allservice AB att påbörja beskärning av träd på Flogstavägen och Studentstaden.

2015-03-03 Angående trafik på Väktargatan

Det har kommit till vår kännedom att det förekommit en betydande trafikmängd på Väktargatans innergårdar. Vi vill uppmärksamma alla våra hyresgäster om att det endast är tillåtet med bilar på området för i och urlastning i samband med flytt.

2015-03-02 Planerar du att göra tillval till din studentlägenhet?

Nu kan du via din dator titta på vilka köksluckor, handtag och bänkskivor du kan välja till din lägenhet i Köksväljaren från Modexa.